Woning direct verkopen

Als u uw woning direct wilt verkopen dan bent u bij Centrum Vastgoed aan het juiste adres. Wij kopen direct vastgoed op de particuliere markt.

 

 

‘Uw woning direct verkopen’ betekent bij Centrum Vastgoed dat er geen tussenkomst is van een makelaar. U bent daarnaast niets kwijt aan advertenties. U kunt namelijk uw woning direct aan Centrum Vastgoed verkopen. Wij kopen allerlei vastgoed: beleggingspanden, percelen, (her)ontwikkelingspanden, garageboxen en natuurlijk huizen.

U kunt beginnen met uw woning direct aan Centrum Vastgoed te verkopen door deze bij ons aan te melden. Dat is geheel vrijblijvend en kosteloos. Net is de afspraak die we maken als we interesse hebben in het vastgoed. Daarna komen we uw huis bezichtigen en brengen we een bod uit binnen drie werkdagen. Voor u het weet heeft u een bod en het concept van een koopakte. Wat dan nog rest is overeenstemming over de prijs en opleveringdatum. De handtekening is dan slechts nog formaliteit, die we uiteraard netjes via de notaris afhandelen.

Als u uw woning direct wilt verkopen dan kunt u meer informatie vinden op de website van Centrum Vastgoed.

Webdesign door internetbureau Day Two BV