Vandaag huis verkopen

Het liefst vandaag nog uw huis verkopen? Dan biedt Centrum Vastgoed uitkomst! Wij kopen direct onroerend goed van particulieren, waarbij we het accent leggen op huizenbezitters in Noord-Brabant. Behalve in woningen heeft Centrum Vastgoed ook altijd interesse in andere onroerende zaken zoals (her)ontwikkelingspanden, percelen, beleggingspanden en garageboxen. Vandaag uw huis verkopen of een van deze andere onroerende goederen van de hand doen aan een betrouwbare partij? Wij maken er werk van!

 

Als u besluit vandaag uw huis te verkopen, levert dat méér op dan alleen de wegvallende hypotheeklasten! Zo bent u geen makelaars- en advertentiekosten verschuldigd en heeft u ook niets te maken met ontbindende voorwaarden of overbruggingskrediet. Daarnaast kan er sprake zijn van een situatie waarin u er belang bij heeft om vandaag nog uw huis te verkopen. Bijvoorbeeld wanneer u dubbele hypotheeklasten heeft, wanneer u in een lastige financiële situatie verkeert of als u snel wilt handelen bij de aankoop van uw beoogde nieuwe woning. Ook het verkopen en direct terughuren van uw huis is mogelijk.

Liever vandaag dan morgen uw huis verkopen? Bekijk dan snel de werkwijze van Centrum Vastgoed en neem vrijblijvend contact op!

Webdesign door internetbureau Day Two BV