Snel huis verkopen

Bij Centrum Vastgoed kunt u direct snel uw huis verkopen. Wij kopen onroerend goed van particulieren in heel Nederland. Ook garageboxen, beleggingspanden, (her)ontwikkelingspanden en percelen komen in aanmerking.

 

 

Dit is ons grote voordeel. Wij leveren niet zomaar bemiddeling, maar direct een oplossing. U kunt snel uw huis verkopen aan Centrum Vastgoed. Daar komt uiteraard wel een notaris aan te pas om het officieel te regelen. Bij Centrum Vastgoed kunt u snel uw huis verkopen zonder dat er een makelaar tussen komt. Daarnaast hoeft u geen advertentie te bekostigen.

 

Op de nu volgende manier kunt u bij ons snel uw huis verkopen. Per telefoon, fax of email kunt u uw woning geheel vrijblijvend bij ons aanmelden. Wij nemen vervolgens contact met u op als we geïnteresseerd zijn in uw woning. Dan volgt een bezichtiging, waarna we binnen drie werkdagen een bod uitbrengen op uw woning. Als we met u overeenstemming bereiken over de prijs en opleveringsdatum dan wordt de koopakte in concept naar u toegestuurd. Wat rest is nog ondertekening door beide partijen.

Zo makkelijk kan het dus zijn om snel uw huis te verkopen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@centrumvastgoed.nl voor meer informatie.

Webdesign door internetbureau Day Two BV