Huis verkopen

Uw huis verkopen binnen een zo kort mogelijke termijn? Centrum Vastgoed uit Breda doet graag zo snel mogelijk zaken met huizenbezitters uit Noord-Brabant en omstreken. Wanneer u er belang bij heeft om uw perceel, beleggingspand, (her)ontwikkelingspand, garagebox of huis te verkopen, kunt u zonder verdere verplichting contact opnemen. Wij bezichtigen vervolgens uw onroerende zaak, brengen uiterlijk na drie werkdagen een bod uit en daarna is het aan u om te bepalen of dit bod ruimte biedt voor verdere onderhandelingen. Ook als u uw huis wilt verkopen en direct weer wilt terughuren, kunt u terecht bij Centrum Vastgoed.

 

Als u besluit uw huis te verkopen aan Centrum Vastgoed, bent u in de eerste plaats uiteraard verlost van uw (dubbele) hypotheeklasten. Bovendien zijn er geen ontbindende voorwaarden, zit u niet met overbruggingskrediet en betaalt u geen makelaars- en advertentiekosten.

Wilt u het liefst zo snel mogelijk uw huis verkopen aan een betrouwbare partij? Bekijk dan nu de werkwijze van Centrum Vastgoed en neem snel contact op voor een vrijblijvende bezichtiging. Neem ook eens een kijkje bij het actuele huur- en huisaanbod.

Webdesign door internetbureau Day Two BV